Informatieavond over windpark N33

Onderstaand de aankondiging van een informatieavond over windpark N33.
Vooral van belang voor diegenen die bezwaar willen indienen.
Deze avond wordt georganiseerd door Dorpsraad Zuidbroek, maar ook inwoners van andere dorpen zijn hier van harte welkom.

Woensdag 26 oktober organiseert Dorpsraad Zuidbroek een informatieavond over het Windmolenpark N33 in dorpshuis de Broekhof in Zuidbroek. Aanvang: 19:30
Inmiddels liggen de voorlopige plannen al weer even ter inzage, zijn er in Veendam inloopdagen geweest en was bij van der Valk de Windpark N33 Experience te bewonderen. Het woord is nu aan de bewoners van de omliggende dorpen omdat de gemeentes door de minister buitenspel gezet zijn. De bewoners kunnen tot 10 november nog hun zienswijzen indienen.

Wat betekent dat nu allemaal, waar zitten we in het proces, wat voor zin heeft het eigenlijk en hoe moet dat dan, zo’n zienswijze indienen, dat zijn de thema’s waar we het deze avond over willen gaan hebben. Belangrijk is het om te weten dat alleen diegenen die nu een zienswijze indienen eventueel later in het proces nog in beroep kunnen gaan bij de Raad van State. Daarnaast zullen we proberen zo goed en zo kwaad als dat gaat een antwoord te geven op de vragen die er wellicht bij u leven.

Graag tot 26 oktober in de Broekhof, Dorpsraad Zuidbroek.