Stichting Beheer MFC

Het Multi Functioneel Centrum (MFC) staat in Nieuw Scheemda aan de Hamrikkerweg 55A, bij het sportveld. Het MFC-gebouw is van de gemeente maar wordt beheerd door een stichting uit onze dorpen Nieuw Scheemda en ’t Waar. In tegenstelling tot hetgeen de naam MFC doet vermoeden is er geen dorpshuis(functie) in het MFC-gebouw. De kantine van de voetbalvereniging Oldambtster Boys heeft de dorpshuisfunctie.

Het MFC bevat een gymzaal van 120m², een vergaderruimte en 3 kleedkamers. Het MFC kan voor diverse (sport)activiteiten worden gebruikt, het is echter niet beschikbaar voor feesten en partijen.

Huurprijs van de zaal bedraagt € 6,75 per uur en voor de vergaderruimte € 5,-. per uur. Als bij huur van de zaal ook de vergaderruimte wordt gebruikt dan blijft de huur € 6,75 per uur. Voor alles aangaande MFC-reserveringen dient men contact op te nemen met de penningmeester Adheera Westerman. Adheera is bereikbaar op 06-30838591.

Indien mogelijk graag via WhatsApp, dan is het namelijk ook direct schriftelijk vastgelegd. Voor alle overige zaken kan contact worden opgenomen met de secretaris Henri Thunnissen. Indien het niet dringend is dan graag via de mail: mfc@nieuw-scheemda.nl of mfc@t-waar.nl. Telefonisch via 0598-446142.

Het bestuur van de Stichting Beheer MFC bestaat nu uit:
Harm Engel Mellema (voorzitter), Henri Thunnissen (secretaris), Adheera Westerman (penningmeester) en de algemene bestuursleden Gerrit van der Kam en Jakob Posthumus.