Vertrek voorzitter Dorpsbelangen

Na 15 jaar heeft Antjo Welp zijn functie als voorzitter van de Vereniging Dorpsbelangen Nieuw Scheemda/’t Waar neergelegd. Namens het bestuur willen we Antjo bedanken voor zijn inzet en zijn bijdrage aan de leefbaarheid in onze dorpen.

Op 18 september heeft het bestuur Natasja Dijkshoorn benoemd tot de nieuwe voorzitter. Hierna stelt Natasja zich voor.

Het bestuur

Als nieuwe voorzitter van het bestuur van dorpsbelangen, stel ik me graag even aan jullie voor. Ik heet Natasja Dijkshoorn en woon samen met Patrick en Nora op de Hamrikkerweg 66. 8 jaar geleden hebben wij dit huisje gekocht . Het was erg vervallen, we hebben veel geklust om het naar ons zin te maken.

Ik werk als zelfstandig zorgbegeleider met jongvolwassenen die kampen met psychiatrische beperkingen. De mensen die ik begeleid vallen net buiten de boot bij de grote zorginstellingen.

Ook ben ik heel wat uurtjes in de moestuin te vinden. Ik vind het prachtig om te zien hoe uit een groentezaadje uiteindelijk een maaltijd op het bord kan komen. Met veel plezier wonen wij in Nieuw-Scheemda. Sinds 1,5 jaar zit ik in het bestuur van dorpsbelangen.

Aangezien ik het belangrijk vind om te horen wat er leeft in onze dorpen, wil ik in het nieuwe jaar de mogelijkheid creëren om nader kennis te maken. Ik wil me graag inzetten voor de leefbaarheid van onze dorpen, daarom nodig ik jullie uit met nieuwe initiatieven en activiteiten te blijven komen.

Natasja Dijkshoorn