Tafeltennisvereniging Oldambt zoekt leden!

Wij zijn TTV Oldambt en zijn op zoek naar actieve mensen die zin hebben in een potje tafeltennis. Het seizoen 2022 was een zeer succes jaar voor onze vereniging waarbij 2 van de 5 teams kampioen zijn geworden. Het eerste team gaat zelfs in de Noordelijke divisie uitkomen. Om ervoor te zorgen dat de vereniging gezond en sterk blijft zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Wij zoeken zowel recreanten die voor de lol, gezelligheid, ontspanning en conditie willen spelen als wel de fanatieke sporters die mee willen doen aan de competitie en toernooien.

Wij beschikken over twee gediplomeerde trainers die je op een hoger niveau kunnen brengen zodat je steeds beter zult gaan spelen. Onze trainingen vinden momenteel plaats op de dinsdag en de thuiswedstrijden worden op vrijdag gespeeld, tijdens de thuiswedstrijden is het voor de leden die geen wedstrijd spelen ook nog mogelijk om dan te trainen. Voor de jeugd zijn wedstrijden zaterdags.

Tafeltennis is uitermate geschikt om je conditie op een verantwoorde manier te verbeteren of om op peil te houden. Je technieken zullen verbeteren en je zult op de camping iedereen uit kunnen dagen om te laten zien wat je in je mars hebt. Ook voor de wat oudere deelnemers is tafeltennis uitermate geschikt als sport vooral omdat je je eigen tempo kunt bepalen. Tafeltennis heeft nog een heel groot voordeel en dat is dat je nooit afhankelijk bent van de weersomstandigheden want je speelt binnen en daar is het altijd mooi weer.

Wat zoeken wij? Iedereen tussen 9 en 100 jaar meisjes, jongens, vrouwen en mannen zijn van harte welkom. De eerste vier lessen zijn gratis en de vereniging heeft voldoende materiaal waarmee gespeeld kan worden zodat niemand direct spullen hoeft te kopen. Bij voldoende aanmeldingen wordt er voor de wat oudere deelnemers gekeken of we ook op een of meerdere ochtenden kunnen tafeltennissen, bij andere verenigingen blijkt dat dat een groot succes is.

Via Facebook (TTV Oldambt) en Instagram (ttvoldambt) kun je ons volgen.

Mocht je belangstelling zijn gewekt en wil je je aanmelden als lid of wil je eerst nog wat meer informatie dan kan dat via het mailadres: ttv.oldambt@hotmail.com of via Facebook en Instagram.

Of stuur een bericht aan 06-46288541.

We hopen jullie interesse te hebben gewekt en horen graag van jullie.

Met sportieve groeten
Het bestuur en afdeling ledenwerving TTV Oldambt.