Tafeltennis en Pickleballvereniging Oldambt

Tafeltennisvereniging Oldambt uit Finsterwolde gaat haar horizon verbreden en biedt vanaf donderdag 7 september 2023 de razend populaire sport Pickleball aan.

Pickleball is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Het is eenvoudiger en toegankelijker dan tennis, goedkoper dan padel en leuker dan andere racketsporten! Het veld is een stuk kleiner dan een tennisveld en heeft ongeveer de omvang van een badmintonveld. De bal is qua afmetingen gelijk aan een tennisbal maar is van plastic en bevat gaten. De snelheid van de bal is ongeveer een derde van een tennisbal. Het net is wat kleiner dan een tennisnet en het racket, paddle genoemd, bevat geen snaren maar is hard en gemaakt van hout of carbon.

Waar je bij tennis eigenlijk jong moet beginnen om de techniek onder de knie te krijgen en de bal fatsoenlijk over het net te krijgen, kun je met pickleball zonder achtergrond direct een leuk potje spelen.

Op dit moment zijn er 3 indoorbanen beschikbaar op iedere donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur.

Op zowel dinsdag- als donderdagavond kan er worden getafeltennist van 19:00 – 21:00 uur.

Wil je tafeltennis of pickleball spelen?

Kom dan vrijblijvend een keer langs op een trainingsavond of vraag informatie aan bij Gert Jan Takens (via mail ttv.oldambt@hotmail.com of 06 – 4628 8541

Meld je aan en kom ook in het gezellige sportcomplex van MFC de Hardenberg op dinsdagavond of donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur in de Hardenberg in Finsterwolde. Alle materialen zijn aanwezig. U hoeft alleen maar sportkleding en sportschoenen(zaal) mee te nemen.

Tot snel!