De Duurzame Dorpen Verkiezing gaat van start! Win € 5000,- voor jouw idee!

Steeds vaker willen dorpsbewoners samen aan de slag met het verbeteren van hun leefomgeving. Bijvoorbeeld door aanleg van een dorpsmoestuin of collectieve plaatsing van zonnepanelen.

Om deze initiatieven te stimuleren, organiseren Summersalt, Roeg & Roem, Groninger Dorpen en de Natuur en Milieufederatie Groningen de Duurzame Dorpen Verkiezing 2014. Deelnemers aan de verkiezing krijgen hulp bij het vormgeven van hun plan. De beste plannen winnen budget of coaching voor de uitvoering.

Wil je jouw dorp of buurt duurzamer maken? Dan nodigen we je van harte uit voor een van de drie inspiratiebijeenkomsten.

Regio Noord en Oost 19 februari 2014, ‘t Fivelhoes in Zijldijk
Regio West 5 maart 2014, De Vrijborg in Nuis
Regio Centraal en Oost 12 maart 2014, ‘t Mainschoar, Kolham

Op deze avonden vertellen we hoe je mee kunt doen aan de Duurzame Dorpen Verkiezing en laten we zien hoe en wat je kunt doen in jouw dorp. Inspirerende voorbeelden, succesvolle initiatiefnemers uit de provincie en een informatiemarkt op het gebied van duurzaamheid. Meer informatie over de avonden en de Duurzame Dorpen Verkiezing is te vinden op www.DuurzameDorpenGroningen.nl. Ken je andere mensen in je dorp of buurt die met duurzaamheid bezig zijn? Stuur deze e-mail dan door en zeg het voort!

Alvast bedankt, en graag tot ziens op een van de inspiratiebijeenkomsten! Klik hier om je aan te melden*.

Met vriendelijke groet,

Het team van Duurzame Dorpen Groningen,

Janneke Wolkorte, Annette Barelds, Brenda Harsveld en Sjouke Bakker