Resto Veur Mekoar, 21 april

Op Vrijdag 21 April 2023 is Resto Veur Mekoar weer geopend. Onze koks gaan uiteraard weer lekker koken; elke keer weer anders en elke keer weer een verrassing. Gezellig elkaar eten en vooral ook elkaar ontmoeten. Kom ook!

Opgeven kan t/m zondag 16 april

Geef je, alleen of met meerderen, op voor het driegangendiner met aansluitend een bakje koffie of thee. De kosten zijn € 5,- per persoon (kinderen van 3 – 16 jaar € 2,50). We koken ook vegetarisch, Keto etc. en houden rekening met je allergie, maar wil je dat bij je aanmelding dan wel even aangeven?

De zondag voor de ‘resto’ is het uiterste moment om je op te geven. Mocht jij je hebben opgegeven en onverhoopt toch niet kunnen komen, wordt de maaltijd toch in rekening gebracht omdat wij hiervoor inkopen doen.

Opgeven kun je doen via deze link. Je kunt ook bellen (geen SMS/Whatsapp) met 06-36368003 of een mail sturen naar veurmekoar@nieuw-scheemda.nl of veurmekoar@t-waar.nl

Ook tijdens de jaarvergadering van Dorpsbelangen op vrijdag 14 april zal er een intekenlijst liggen.

Vanaf 17.30 uur ben je welkom in het MFC, Hamrikkerweg 55A in Nieuw Scheemda. Om 18.00 uur serveren wij het voorgerecht uit.

Graag tot ziens,

Namens Veur Mekoar
Hans Zijlstra & Astrid Pouw