Eventually, muziek met dans

Eventually, muziek met dans


21 november 2021

‘Eventually’
In het kerkje van Nieuw Scheemda
Zondag 21 november 2021 om 15.30 uur

De Culturele commissie Nieuw Scheemda & ‘t Waar nodigt je van harte uit voor dit bijzondere evenement met: Jonathan Nagel, Contrabas & soundscape en Maria Mavridou, Dans.

Een dansvoorstelling met livemuziek over het verloop van controle tot overgave.

‘Eventually’ gaat over de perceptie van tijd: de term ‘Eventually’ impliceert tijd die wordt geïnvesteerd in een groot doel. Kom je uiteindelijk aan dan was het misschien niet gemakkelijk om er te komen, het proces was vooral belangrijk. De voorstelling gaat over streven, hopen en dromen. Gevoelens van macht tot machteloosheid tekenen het verloop van controle tot overgave.

Het duet van contrabassist Jonathan Nagel en danseres Maria Mavridou met de lichtinstallatie van Ellen Knops speelt in een ruimte die van alle kanten voorzien is van luidsprekers. De voorstelling bouwt langzaam en geleidelijk op uit minimalistische en herhalende bewegingen en geluiden, over een boog van intieme kamermuzieknoten tot gigantische versterkte klankwerelden. We nodigen je uit om je onder te dompelen in de wereld van muziek en schoonheid en met ons op avontuur te gaan ondanks alle wereldlijke moeilijkheden.

Info: www.jonathannagel.de

Reserveren: ankie.grooten@ziggo.nl tel: 06-51472015
Kosten € 5,- incl. Nazit met koffie en koek. (corona check)

Kerk van Nieuw Scheemda
Hamrikkerweg 27
Nieuw Scheemda, 9943 PA

Volledige kalender bekijken