Concert 19 juni, kerk Nieuw Scheemda

Concert 19 juni, kerk Nieuw Scheemda


19 juni 2022

Eco Art Ambient concert van Bianca Holst en Hero Wouters

“We mogen ons verheugen op de stilte in en om ons heen”

(Thema van dit concert)

Op 19 juni om 14.00 uur kunt u genieten en zich onderdompelen in muziek die het landschap van ‘t Oldambt reflecteert. Zoals ezels klikklakken in Spaanse muziek en de golven ruisen in Ierse muziek kun je je ook voorstellen hoe muziek hier klinkt als de wind over de leegte, het wuivend graan en de cadens van de mens met zijn machines.


Musisch kunstenaar en dichter Bianca Holst studeerde film en filmgeluid aan de Vrije Academiein Den Haag, doorliep de Toneelschool in Amsterdam en geeft workshops in “Musica Mobilé”, muziek maken op tablet en telefoon. Ze begeleidt haar Voice-art en poëzie op de Animoog-synthesizer voor iPad en op de Kotamo.

Hero Wouters is componist en cineast en werkte als docent beeld-geluidscorrelaties op de Vrije Academie. Hij gebruikt tijdens zijn performances zijn meer dan 600 composities om via een bijzonder samengesteld elektronisch instrumentarium magische klankwerelden te scheppen.

De muziek van Bianca en Hero beweegt zich organisch van theatraal naar meditatief en vervoert je van innerlijk landschap naar onbekend terrein. Hun kunst ontworstelt zich aan de controle van vooropgezette denkpatronen. De fascinatie voor eigenzinnigheid en de transformatie van onafwendbare missers zijn een terugkerend thema in hun werk.

Hero Wouters en Bianca Holst hebben elkaar leren kennen op de Vrije Academie Psychopolis en werken sindsdien nauw samen.

Info: www.stichting.com  www.herowouters.nl  www.biancaholst.nl

Organisatie: CC Nieuw Scheemda ‘t Waar
Locatie: Kerkje in Nieuw Scheemda Hamrikkerweg 27, 9943 PA
Aanvang 14.00 uur
Entree €5,00 incl. consumptie
Contact ankie.grooten@ziggo.nl

Kerk van Nieuw Scheemda
Hamrikkerweg 27
Nieuw Scheemda, 9943 PA

Volledige kalender bekijken